Aktuellt med U2-anknytning november

Nya bilder på jubileumsutgåvan av The Joshua Tree, Bono pratar musik och Stevie Wonder är med på ett hörn.

Den amerikanska internetbutiken Amazon.com har på sidan där man beställer den strängt begränsade Super Deluxe-utgåvan av den nya The Joshua Tree lagt upp en bild som visar lite av innehållet på denna utgåva. Bland annat ser man den 24-sidiga booklet som följer med, bilder som inte tidigare har visats samt de tre olika skivorna och deras omslag. Klicka på bilden nedan för att se hur det ser ut.

The Joshua Tree (Super Deluxe Strictly Limited Edition)

I samband med en intervju med den amerikanska TV-kanalen NBC tillfrågades Bono bl.a. om sina tankar kring det första året sedan lanseringen av Product (RED) och nästa års presidentval. Den sista frågan i intervjun rörde bandets musik och Bono svarade att han hoppas att han kan få allt annat ur vägen för att enbart kunna fokusera på att skapa musik med resten av U2.

NBC: Ta en titt på videon till Vertigo. Det var länge sedan och både du och bandet har förändrats. Vad kan vi som lyssnar på U2 förvänta oss? När kommer vi att få höra den nya musiken och när får vi se er på turné igen?
Bono: Jag tror att ett band som U2 måste ta musiken till nästa nivå, annars kan någon lika gärna ta kål på oss. Det jag menar är att även Larry, Edge, Adam känner så här allihop. De kommer inte att inte skapa musik bara för sakens skull därför att de vet att de befinner sig i en unik position: U2. Jag vill bara se till att få allt det här med politik och aktivism ur vägen så att jag kan återvända till replokalen.

We started off songs, went to Morocco. It's a whole new sound, a whole new feeling with our music, and we're gonna take it to the next level." - Bono.

Senaste nytt om U2s kommande album kan man läsa på sidan Nästa studioalbum: fakta, rykten och spekulationer.

Slutligen har Bono tillsammans med Stevie Wonder spelat in en duett av Stevie Wonders låt Love's in Need of Love Today för dokumentären Darfur Now som handlar om krisen i Darfur i västra Sudan.

Källor: tiff07.ca, msnbc.msn.com och amazon.com

2007-11-05 08:14
Uppdaterad: 2007-11-05 15:14

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us