U2 frågar ut fansen inför kommande turné

Amerikanska fans svarar på undersökning om framtidens U2-turné.

I ett e-mail från konsertarrangören Live Nation, där även svenska EMA Telstar ingår i koncernen, har en undersökning skickats ut till fans i USA. Observera att endast amerikanska medborgare kommer att kunna delta i undersökningen.

I brevet uppmanas man att svara på deras U2-undersökning för att tävla om ett par biljetter till en Live Nation konsert 2007 eller 2008. Enligt uppgift så är det man får tycka till om bland annat tankar och upplevelser anknutna till U2, hur mycket man kan tänka sig att betala för biljetter till olika sektioner i arenan och konsertprodukter som t-tröjor, hur många man tar med sig samt om man kan tänka sig att titta på konserter som eventuellt sänds på klubbar.

Your feedback helps us to create unforgettable live music experiences for you, the fan. - Utdrag av mailet som skickats ut av Live Nation.

Det dröjde inte länge innan rykten började florera. Ska U2 verkligen bege sig ut på turné igen så snart? Vilken annan anledning skulle det finnas att skicka ut ett sådant e-mail nu? Oavsett vilken den bakomliggande orsaken må vara så är det säkraste i dagsläget att betrakta detta som ett rykte samt att hålla hårt i plånboken och inte köpa några biljetter till en U2 konsert förrän u2.com officiellt går ut och presenterar planen för nästa turné.

Senaste nytt om U2s kommande turné kan man läsa på sidan Nästa studioalbum: fakta, rykten och spekulationer.

Källa: @u2.coms blogg

2007-10-12 14:36
Uppdaterad: 2007-10-12 21:38

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us