Backing vocals på nästa album ute på auktion

Går det att sätta en prislapp på vad skulle det vara värt att själv medverka på en U2-skiva?
Nu finns chansen. Till auktionen på Hard Rock Café 21:a april erbjuder nu U2 till högsbjudande att få vara med och sjunga backing vocals till en låt på nästkommande ablum.

Förutom de tidigare sakerna U2 bestämt sig för att auktionera ut till förmån för Music Risingauktionen i New York 21: april , meddelar bandet nu att man även auktionerar ut rätten att få sjunga backing vocals till en av låtarna på deras nästa album. I priset ingår inte bara att få träffa bandet i studion utan även biljetter med backstagepass till premiären av deras nästa turné.

Utgångsbudet ligger på 5000 US$, men slutbudet kommer förmodligen landa mycket högre. Det är inte ännu bestämt vilken låt det kommer gälla, men det ryktas om en cover av The Who´s gamla hit We Won't Get Fooled Again, som bandet framfört ett flertal gånger live, bland annat på Irving Plaza konserten 2000-12-05.

Källa: Irish Independent

Uppdaterat: Senaste ryktet säger att U2 även planerar att ge ut en låt på svenska, författad av Tomas Ledin med titeln Skoj Mellan Mars Och Maj.

2007-04-01 17:27
Uppdaterad: 2007-04-14 04:58

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us