Ny redaktionsmedlem

I förhoppningen om att kunna göra u2.se ännu bättre för er läsare har vi fått en ny redaktionsmedlem, Simon.

Simon, aka Edge89För att hälsa Simon välkommen och ge er läsare en idé om vem han är har vi gjort en kort intervju med honom.

u2.se - Berätta lite om dig själv. Vem är du?
Simon - Jag är en kille, 18 år fyllda, som bor norr om Stockholm och läser andra året på Naturprogrammet på det lokala gymnasiet. Spelar gitarr i band på fritiden och äger 11 stycken gitarrer av olika slag, varav vissa bör säljas snarast innan man drunkar i dem.

u2.se - När började du lyssna på U2?
Simon - Jag har lyssnat på U2 sedan jag var väldigt liten, tack vare pappa som brukade spela Zooropa-albumet närhelst jag behövde ta en middagslur. Har aktivt följt bandet sedan 2000 och All That You Can't Leave Behind-releasen.

u2.se - Vad är det du gillar bäst med U2s musik?
Simon - Det bästa med U2 är att de har förmågan att tänja på sina gränser, och utmana både sig själva och sin publik. Vilket annat band har prövat på så många stilar och behållt stora delar av sin publik samt fortfarande efter 30 år känns fräscha och relevanta?

u2.se - Vem som är din favoritmedlem är väl egentligen ganska uppenbart, med tanke på ditt forumnamn? (Edge89)
Simon - Jag gillar ju egentligen allihop, men Edge har en speciell plats för mig.

u2.se - Hur många gånger har du haft äran att se U2 framträda?
Simon - Jag har sett U2 live vid två tillfällen hittills, första kvällen av Elevation Tour i Globen 2001 och Vertigo Tour på Nya Ullevi 2005.

u2.se - Om du skulle kunna ta en tidsmaskin tillbaka till vilken U2-konsert som helst, vilken skulle det då vara?
Simon - Jag har långtifrån hört eller sett alla U2's spelningar men det vore inte helt fel att vara på plats i Sarajevo under Popmart, dels var jag för ung för att uppleva Popmart turnén live och dels för att det verkar vara en så otroligt laddad konsert på många sätt. ZooTV från Dublin den 28:e augusti '93 ligger inte långt ifrån mest för den utmärkta låtlistan samt att bandet var i en klass för sig på den tiden, återigen en konsertupplevelse man var för ung för att se live.

u2.se - Vad hoppas du kunna tillföra u2.se?
Simon - Jag hoppas kunna bidra med färska idéer, upprätthålla den trevliga stämningen om den överhuvudtaget går att förbättra och dessutom kommer jag ge allt när jag jobbar med sajten, räkna med det!

Vi vill åter igen hälsa Simon välkommen till redaktionen, och om ni läsare vill komma i kontakt med honom så går han att nå antingen i forumet där han går under namnet Edge89, eller via e-post.

2007-02-17 22:56
Uppdaterad: 2007-02-18 06:20

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us