u2.se är tillbaka!

Efter en dryg månad av total tystnad är nu u2.se tillbaka.

Det har väl knappast undgått någon att sidan legat nere sedan den 18 december, då vårt webbhotell utsattes för en hackerattack som i slutändan innebar att allt material som tillkommit efter den 15 september 2005 raderades. Bilder, nyheter, artiklar, vårt nya forum – rubb som stubb var bara borta, och en hel del tidigare material också.

Vi i redaktionen har under den senaste månaden jobbat på att återställa så mycket som möjligt av u2.se, men en hel del arbete återstår fortfarande. En del artiklar har vi kvar själva ursprungstexten på, annat är det bara att börja om från början med – eller bestämma oss för att vi struntar i.

Vårt nya forum hann precis sätta sig innan hackerattacken och tyvärr är alla inlägg därifrån borta. Från och med idag uppstår forumet i nygammal design, men tyvärr måste alla medlemmar registrera sig på nytt. Vi beklagar att alla får det omaket, men det är tyvärr inget att göra något åt.

Vi är också mycket tacksamma för rapporter om brutna länkar eller dylikt. Gör gärna det genom att skapa en ny tråd i forumet Things To Make And Do.

Nyhetsrapporteringen kommer att ta fart inom de närmaste dagarna, men glöm inte att också hålla ett öga på rubriken "Gate 40" på startsidan. Där samlar vi U2-relaterade nyhetsartiklar som kanske inte riktigt passar som en egen nyhet på u2.se.

Idag skriver vi 1 februari och vi här på u2.se har redan kavlat upp ärmarna och vässat fingrarna inför ett nytt underbart U2-år. Vi förväntar oss att bandet gör likadant.


U2, Spegelsalen på Grand Hotel, Stockholm, 2001.

2007-02-01 19:07
Uppdaterad: 2007-02-18 03:07

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us