till Övriga konserter till turnésidan

Bonos röst verkade under soundchecket vara lite hes, men det bättrade sig en hel del till direktsändningen. Han förklarade sig för publiken med att om man röker 40 cigaretter som han gör så förstår man varför han låter så.

De tre första låtarna kördes som soundcheck, och då spelades City of Blinding Lights för första gången offentligt. Reaktionen från fansen var överväldigande. När direktsändningen började steg jublet och programledarna hördes knappt. Vertigo framfördes med förinspelad musik, som Bono sjöng till, precis som framträdandet för TOTP år 2000 från taket på The Clarence Hotel i Dublin.

City of Blinding Lights skrevs av Bono som en reaktion till de tre konserter de genomförde i Madison Square Garden månaden efter hemskheterna i New York 2001. De var bland de mest känslosamma spelningarna de har gjort, enligt honom.

Bono berättade också om en spelning på Wembley då Roy Orbison kom in bakom scenen efteråt och berömde bandet för en bra spelning, och frågade om de ville skriva en låt åt honom. Resultatet blev She's a Mystery to Me.

Martin från u2.se:s redaktion fanns på plats vid spelningen. Läs hans rapport i artikeln Regn stoppade inte U2.