Om u2.se

Vi som driver denna sida är några hängivna U2-fans vars ambition är att kunna samla information om U2 och deras svenska förehavanden genom åren. Vi vill också kunna erbjuda svenska fans ett ställe där man kan samlas och diskutera U2 och allt som har med dem att göra. Vi har inga officiella kopplingar till U2 själva, deras stab, (Principle Management), eller deras skivbolag, (Universal). Alla som arbetar med u2.se gör det ideellt för att de har ett brinnande intresse för världens bästa band.

Vår ambition är inte att försöka bli en svensk version av u2.com. Vi vill vara u2.se! Stället där svenskar med intresse för U2 möts. Titta gärna in och registrera dig i vårt forum (av och till är det bara möjligt med manuell registrering, dvs du kontaktar oss, förslagsvis genom att mejla forum[at]u2.se om registreringssidan inte kan visas). Ta dig några minuter och titta runt lite på vad som finns på de övriga sidorna. Om du inte såg något spännande idag, så ta en titt imorgon och se vad som tillkommit då.

Hoppas att du får många trevliga stunder på denna sida!

Redaktionen

Simon

Simon på Globen (2015-09-16)

Född: 1989
Bor: Solna
Sysselsättning: Student
Forumnamn: Simon
Bästa U2-minne: Premiärlyssningen av Invisible ensam i Edinburgh.
Antal U2-konserter: 7,5 st (Elevation Stockholm 1, Vertigo Göteborg, 360° Göteborg x2, i+e Stockholm 1, 2, 3½ (inställd) och 4).
Första (egna) U2-skiva: How To Dismantle An Atomic Bomb.
Lyssnar även på: Se Last.fm profil!
Jag reducerad till en textrad: ”In science and in medicine, I was a stranger you took me in”
Uppgift på u2.se: Nyhetsredaktör/skribent, allt-i-allo och webmaster.

Matilda

Matilda
Ålder: Född 3 december 1994
Kommer från: Ulricehamn
Bor: Göteborg
Gör: Pluggar molekylärbiologi
Saker som gör mig glad: Familj och vänner (så klart), bra musik, perfekt frukt, blommor, extremt brittiska bbc-dokumentärer om biologi och choklad med saltlakrits
Vad jag helst gör på fritiden: Målar/ritar, lyssnar på musik (och sjunger med… högt… och dansar), läser, skriver, tränar, umgås och serverar öl
Favoritfilm: Trainspotting (och på andra plats Härskarringen-trilogin)
Sörjer: Ronny James Dio
Första hörda U2 låt: Sunday Bloody Sunday
Antal resor till Dublin för att gå i U2:s fotspår: 2 (och det kommer garanterat att bli fler)
Favoritcitat från en U2 låt: ”I was drowning my sorrows but my sorrows they’d learned to swim” (från Until The End Of The World)

Se även