Grattis Adam Clayton!

13 Mar
2019
Adam i Dublin, e+i Tour 2018 (foto via u2start)

Adam i Dublin, e+i Tour 2018 (foto via u2start)

Idag firar vår favoritbassist Adam Clayton hela 59 jordsnurr!

Sedan eXPERIENCE+iNNOCENCE-turnén avslutades har han till synes rest runt i världen. Via de officiella kanalerna har  vi bland annat sett att han har besökt Senegal och Libanon samt varit hemma i Dublin, såklart.

Kanske inspirerades han av den för oss välkända strofen från The Wanderer:
”I went out there in search of experience
To taste and to touch and to feel as much
As a man can before he repents”

I vilket fall vill redaktionen tacka för att Adam tar oss med på sina resor och ser fram emot nya äventyr tillsammans med honom och resten av U2. Under tiden kan du läsa mer om den forne Max Quad bassisten i Adams biografi här på u2.se.

Hipp hipp hurra för Adam idag!