Officiellt: The Joshua Tree-turnén förlängs

7 Jun
2017
The Joshua Tree Tour 2017 logo (foto: u2.com)

The Joshua Tree Tour 2017 logo (foto: u2.com)

Den officiella webbplatsen U2.com utannonserade igår, 30 år sedan nationaldagsspelningen på Eriksberg, att den jubilerande The Joshua Tree-turnén förlängs med en vända till i Nord- och Sydamerika.

Under hösten kommer man att besöka platser som inte fanns med på den pågående etappen och fortsätter sedan till Sydamerika. U2 har inte besökt den södra kontinenten sedan 360°-turnén avslutades 2011.

Sedan tidigare är det känt att U2 under sommaren kommer att besöka åtta spelplatser runtom i Europa, dock inte i Norden. Det är ännu inte känt om vi får ytterligare datum på vår kontinent under 2017.

Den officiellt tredje etappen inleds därmed den 3 september i Detroit och den första spelningen i Sydamerika äger rum en månad senare, den 3 oktober, i Mexico.

För betalande medlemmar hos U2.com inleds förköp till den förlängda turnén imorgon kl 10.00 (lokal tid) och pågår till och med lördag 10 juni kl 17.00 (lokal tid). Biljettpriser, exakta speldatum och ytterligare information återfinns på den officiella webbplatsen. Vi hänvisar dit för korrekta uppgifter.

Källa U2.com