19 december

19 Dec
2016

Med mindre än en vecka kvar till julafton går årets adventskalender in i sin sista fas. Denna gång har vi ett fint pris till den som får flest rätt, eller som lottas som vinnare om flera av er aspirerar på förstaplatsen.

Det blir blandade uppgifter av varierande svårighetsgrad. För att klara åtminstone en del av uppgifterna är det en fördel att ha litet koll på bandets karriär.

Första uppgiften blir att identifiera ett årtal. Vilket år sa Bono följande när gruppen gick fram till podiet för att hålla sitt tacktal i samband med att de hade vunnit priset för ”bästa grupp” (”best group”)?

Bono: ”Well, we didn’t put out a record, U2 didn’t put out an album, we didn’t go on tour… That must be the trick.”

Svaret vill vi ha, tillsammans med dina eventuella svar på tävlingsomgångens övriga uppgifter, senast den 26 december kl 23:59. Mejla svaren på omgångens sex uppgifter (eller så många du hinner/orkar göra) i ett och samma mejl till fansite.u2.se+advent@gmail.com och glöm inte att uppge ditt för- och efternamn.

Vi lottar en vinnare bland de läsare som i tid har inkommit med flest rätt. Vinnaren kommer att presenteras med sitt förnamn.

Mer om vår adventskalender och dess tävlingar finns att läsa i våra tidigare artiklar: Så fungerar vår adventskalender 2016 och Årets U(2-)ligaste adventskalender. Om något ändå är oklart, tveka inte att kontakta oss. Ni når oss enklast via Facebook (sidan och gruppen) eller via mejl på fansite.u2.se+advent@gmail.com.

Lycka till!

Önskar redaktionen