12 december

12 Dec
2016

Det lackar mot jul och Tomten besöker målarverkstaden för att se till att arbetet flyter på som det ska. Tomteforskningen har tagit stora kliv de senaste decennierna och numera finns det inte bara schackrutefärg, utan tomtenissarna har alla möjliga sorters färger att tillgå under julklappstillverkningen.

Det krävs dock ett visst sorts handlag för att få färgen att samarbeta. Ett antal mer eller mindre misslyckade försök blir bortgallrade under den kommande veckan med start idag. Antingen är det färgen det är fel på eller den målande tomtenissen som inte lärt sig den rätta snitsen. Men trots det bitvis taffliga utförandet går det kanske med litet god vilja att skönja motiven, trots allt …?

Vilket U2-album-/singelomslag försökte man framställa här?

Färgförsök 12 december

Färgförsök 12 december

Svaret vill vi ha, tillsammans med dina eventuella svar på tävlingsomgångens övriga uppgifter, senast den 18 december kl 23:59. Mejla svaren på omgångens sju uppgifter (eller så många du hinner/orkar göra) i ett och samma mejl till fansite.u2.se+advent@gmail.com och glöm inte att uppge ditt för- och efternamn.

Vi lottar en vinnare bland de läsare som i tid har inkommit med flest rätt. Vinnaren kommer att presenteras med sitt förnamn.

Mer om vår adventskalender och dess tävlingar finns att läsa i våra tidigare artiklar: Så fungerar vår adventskalender 2016 och Årets U(2-)ligaste adventskalender. Om något ändå är oklart, tveka inte att kontakta oss. Ni når oss enklast via Facebook (sidan och gruppen) eller via mejl på fansite.u2.se+advent@gmail.com.

Lycka till!

Önskar redaktionen