Respondez s’il vous plait

3 Jun
2016
A Note from U2 (foto: Twitter/U2Valencia)

A Note from U2 (foto: Twitter/U2Valencia)

Om en vecka släpps Paris-DVD:n från iNNOCENCE+eXPERIENCE-turnén.

I samband med detta har den officiella webbplatsen U2.com utlyst en tävling där du kan åka till den franska huvudstaden och se filmen före alla andra!

Evenemanget kommer att hållas på Cinéma Max Linder Panorama och efter filmen kommer man att hålla en kort session med frågor och svar tillsammans med regissör Hamish Hamilton och Willie Williams, som i  vanlig ordning ansvarat för att utforma liveföreställningen. Mer information och anmälan görs på den officiella webbplatsen.

Dessutom har bandets konsertarrangör Live Nation skickat ut e-post till U2 fans inför utgivningen. I detta utskick medföljde (i vissa fall) ett tackbrev från bandet där det står följande:

Innocence+Experience föreställningarna – särskilt den sista i Paris – var upplevelser som definierade vårt band.  Många tack…eller som fransmännen säger ”mille merci” för att ni har funnits hos oss i vått och torrt samt alla gånger däremellan. Med all denna extas försvann vi in i studion igen och har snart tappat den på flaska åt er.

- Bono, Adam Clayton, Edge, Larry Mullen Jr, 2016.

Har vi hör det förr? Det bådar gott då bandets Instagram påvisar att kvartetten befunnit sig i studion relativt ofta på senare tid. Det kan härmed anses vara bekräftat att de jobbar tillsammans med producenten och landsmannen Jacknife Lee (senast How To Dismantle An Atomic Bomb).

Hur snart är ”snart”? Om vi fans förväntas ge svar, anhåller vi om svar i gengäld. Kanske får vi ”snart” veta mer.

Push the Red Button Jack Knife..! – Adam

Ett foto publicerat av U2 Official (@u2)

Källor: u2.com, U2Valencia (Twitter) samt Instagram.