Vinn U2-turnéprylar

22 Dec
2015
Priserna i tävlingen 22-24 december

Priserna i tävlingen 22-24 december

Idag presenterar vi den sista av de fyra tävlingarna i årets adventskalender. Vi har testat era kunskaper (och ert tålamod) vad gäller U2:s låttexter, bandmedlemmarnas personligheter och bandets musik. Det sista momentet är att tolka bilder och koppla dem till U2 på ett eller annat sätt.

Ni kommer att få tre bilder, en per blogginlägg varje dag fram till och med julafton. Vår blogg hittar ni här: länk till bloggen och första blogginlägget i denna tävling hittar ni här: 22 december. Sedan har ni på er till kl 10:00 söndag 27 december att mejla oss era svar på de tre bildfrågorna till mejladress fansite.u2.se+advent@gmail.com. Mer exakta instruktioner får ni i vårt blogginlägg på julafton.

Som vanligt skänker vi pengar till (RED) för varje u2.se-medlem som deltar, även denna gång 100 kr per medlem (dock max 1500 kr). I denna tävling tävlar ni om tre priser ur U2:s merchandise-avdelning. Vilka det är fråga framgår nedan och i bilden som hör till denna nyhet.

Förstapris:
U2ie Tour Water Bottle (vattenflaska)

Andrapris:

U2ie Tour Logo Tote Bag (tygkasse)

Tredjepris:

U2ie Tour Button Set (knappar)

Mer generell information om tävlingarna i adventskalendern hittar ni i tidigare artiklar: 1, 2, 3 … 24! Så fungerar vår adventskalender och A Sort Of Adventskalender.

Lycka till!

(RED)aktionen