22 december

22 Dec
2015

Den första av de tre uppgifterna som utgör vår adventskalenders sista tävling är att lista ut vilket albumomslag (albumutsida/-cover) bilden är baserad på, givet ledtrådarna nedan. För mer detaljer om hur tävlingen går till, se vår nyhet ”Vinn U2-turnéprylar”.

Tomten har svar till alla barnen …?

Sista rycket i julhandeln. Den där perfekta julklappen är naturligtvis slut i butik. Du vet att du borde ha beställt den i god tid på nätet, men det är som om det går troll i det där med framförhållning och julkappsinköp. Varje år likadant.

Vad återstår då, om inte att helt enkelt resignera, lägga in en beställning av prylen i en nätbutik samt designa ett presentkort som talar om för den lycklige vilken superfin julklapp som väntar efter jul- och nyårshelgerna. Och då, självklart: ingen färg i skrivaren! Alltså, knappt ens någon svart färg!

Jultomtens supporttelefon har öppet dygnet runt veckorna innan jul, och det är definitivt inte bara barn som får ringa dit. Tomtens råd: För att snåla så mycket som möjligt på färgen i skrivaren, behöver du bara skriva ut delar av bilden som visar vad du har beställt. Dessutom går det nästan inte åt någon färg alls om du först konverterar bilden/bilddetaljen till text (!). Eftersom julklappen är så perfekt, kan mottagaren förhoppningsvis se vad presentkortet antyder för julklapp ändå.

Så här blev det:
Budgetvariant av presentkort till ett U2-fan

Er första tävlingsuppgift i denna tävling är att identifiera vilket U2-album det rör sig om. Imorgon publicerar vi nästa uppgift i ett nytt blogginlägg.

Lycka till!

(RED)aktionen