21 december

21 Dec
2015

Långsamt, upphackat, grötigt … Det enda som fattas nu är väl att musiken ska börja gå baklänges också?! Sista dagen innan julförberedelserna går in i den mest kritiska fasen utmanar vår tomtenisse ödet genom att tänka den tanken. Och vips hör han givetvis (i sitt huvud) följande:

Strand över glans och sjö

Vilka tre låtar spelas baklänges i detta ljudklipp?

I och med detta är alla uppgifter till den tredje tävlingen i adventskalendern presenterade. Ni har nu totalt sju uppgifter att skicka in svaren på, publicerade 15-21 december här på bloggen. För att underlätta för både er och oss ger vi er längst ner i detta blogginlägg ett litet svarsformulär som ni är välkomna att kopiera och fylla i och mejla till oss innan midnatt. Inte minst tävlingen den 18 december skulle vara litet knepig för oss att rätta/poängsätta om vi inte förtydligade hur ni ska svara.

Precis som tidigare veckor är det riktigt kluriga uppgifter ni har fått. Det är givetvis tillåtet att gissa! Vinnaren lottas i vanlig ordning bland de som har flest rätt. Oavsett hur många rätt du har, skänker vi 100 kr till (RED) om du deltar och är u2.se-medlem (maxtak 1500 kr).

Mejla svaren på tävlingomgångens sju uppgifter till fansite.u2.se+advent@gmail.com senast 23:59 idag. Mer information om tävlingsomgången hittar ni i inlägget från den 15 december. Glöm inte att ange för- och efternamn (vi publicerar dock endast förnamnet om du vinner).

Vi kommer att publicera de rätta svaren samt vinnaren så snart vi kan. Adventskalenders sista tävling presenteras klockan 6:00 imorgon.

Lycka till!

(RED)aktionen

____________________
Svarsformulär:

15 dec
Låt 1:
Låt 2:
Låt 3:

16 dec
Låten som spelas för långsamt är:

17 dec
De två låtarna som spelas samtidigt är:

18 dec
Följande citat kommer från (skriv namnet efter kolonet):

1. It may not work out:
2. We still want to rewrite some of them:
3. I just do what they tell me:
4. I still feel like a virgin:
5. What we were doing here:
6. You know, it’s so different now:
7. And we feel a lot of support:
8. It’s a noisy world out there:

19 dec
De två låtarna som spelas samtidigt är:

20 dec
De två låtarna vars intron spelas växelvis är:

21 dec
Låtarna som spelas baklänges är:
Låt 1:
Låt 2:
Låt 3:

Mitt namn (för- och efternamn):