15 december

15 Dec
2015

Första veckan gällde det att identifiera låtar utifrån förvanskade låttexter. Andra veckan ville vi att ni skulle lista ut vem i bandet som sagt vad, eller åtminstone ge oss er bästa gissning. Från och med idag och en vecka framåt ska ni i stället spetsa öronen ordentligt. Alla veckans tävlingsuppgifter handlar nämligen om att dra slutsatser utifrån ljudklipp.

Vår tomtenisse är i farten igen. Han börjar känna sig riktigt stressad inför julen. Han har därför svårt att fokusera och hoppar från det ena till det andra utan att riktigt kunna bestämma sig för vad han ska ta itu med. Vilka låtar hoppar han mellan här? Er första uppgift i denna veckas tävling är att identifiera de tre låtarna i följande klipp: Än slank han dit, än slank han dit ….

Den 21 december avslutas tävlingen och vi vill ha era svar senast kl 23:59 den dagen för att ni ska räknas som deltagare i tävlingen. Precis som i de tidigare tävlingarna i denna adventskalender skänker vi pengar till (RED) för varje u2.se-deltagare, men vem som helst är välkommen att delta. Till skillnad från tidigare veckor har vi på grund av att så få ställer upp i tävlingarna beslutat att skänka 100 kr per u2.se-deltagare, inte 10 kr. Taket är 1500 kr för denna vecka.

Mer generell information om tävlingarna i adventskalendern hittar ni i tidigare artiklar: 1, 2, 3 … 24! Så fungerar vår adventskalender och A Sort Of Adventskalender.

Även denna gång har u2.se-medlem Lena Drake gjort jobbet åt oss, dvs. skickat oss färdigpaketerade tävlingsuppgifter som vi i vår tur kan dela ut till er. Tack igen, Lena!

Lycka till!

(RED)aktionen