1, 2, 3 … 24! Så fungerar vår adventskalender

29 Nov
2015

Under december kommer vi att publicera ett blogginlägg per dag fram till och med julafton i form av en variant på adventskalender, se denna nyhet: A Sort Of Adventskalender.

Reglerna för tävlingsmomenten i vår adventskalender 2015 och mer detaljer får du om du läser vidare.

  • För att delta i respektive veckas tävling räcker det med att vi har dina svar på veckans klurigheter samt ert fullständiga namn i ett mejl från dig innan angiven deadline har löpt ut. Gmails tidstämpel gäller. Mejladressen du ska använda är fansite.u2.se+advent@gmail.com. Vi skickar en bekräftelse på att vi mottagit bidraget så fort vi kan.
  • Vi bryr oss inte om hur ni kommer fram till svaren men vi ber er att inte be familjemedlemmar eller bekanta ställa upp i tävlingarna åt er för att på så vis öka era chanser att vinna ett pris. Så fantastiska är inte priserna och vi vill att tävlingarna ska avgöras på ett rättvist sätt.
  • Om du vinner ett pris som behöver postas kommer vi be dig uppge en postadress så att vi kan skicka vinsten dit. Vi står för portot (inom Sverige) och vi kommer göra vårt bästa för att paketera vinsten på ett passande sätt. Vi frånsäger oss däremot ansvar för eventuella skador eller förlust som trots det kan uppstå under posthanteringen. På ren svenska: Vi håller tummarna för att det inte kommer att hända nåt tråkigt med vinsten efter att vi har postat det till vinnaren, helt enkelt.
  • Tävlingarna är alltså öppna för vem som helst enligt punkterna ovan. Däremot skänks 10 kr till (RED) per deltagare och vecka (med ett tak på 500 kr/vecka) endast för deltagare som idag är u2.se-läsare eller blir det senast 7 december. Definition följer.
  • Som u2.se-läsare räknas var och en som är medlem på forumet här på u2.se och/eller är medlem i vår u2.se-grupp på Facebook och/eller gillar vår sida på Facebook. För att bidra till (RED) med sitt blotta deltagande måste man ha blivit u2.se-läsare enligt denna definition senast 7 december i år. Om du vill bli medlem på vårt forum, mejla fansite.u2.se+nymedlem@gmail.com. Pga problem med spambottar har vi tyvärr blivit tvungna att stänga av möjligheten att registrera sig via forumet.
  • Vi intygar att veckans vinnare på ett rättvist sätt lottas fram bland de deltagare som har flest rätt. För vecka 2-3 gäller att tidigare vinnare får delta (och därmed bidra till (RED) om man uppfyller kriterierna) men inte vinna ytterligare ett pris. Sista veckan, dvs för tävlingen som kommer pågå 22-24 december, får tidigare vinnare tävla på samma villkor som övriga deltagare igen.

Senast uppdaterad 2015-11-29