A Sort Of Adventskalender

29 Nov
2015

A Very Special Christmas, 1987

Efter en riktig urladdning på hemmaplan gör U2 sig nu redo för att runda av höstens Europaspelningar. Blott två konserter återstår, nämligen de två senarelagda Paris-konserterna med den likaledes uppskjutna TV-sändningen av HBO som kronan på verket den avslutande kvällen.

Vi i redaktionen är nog inte ensamma om att vilja kunna behålla den där speciella känslan som en turné lämnar efter sig så länge som det bara är möjligt. Eftersom det även lackar mot jul tänkte vi därför erbjuda våra läsare vår egen variant av adventskalender. Med U2-tema, givetvis.

För att få er att riktigt engagera er kommer det ingå ett tävlingsmoment med ett pris att vinna varje vecka och även ytterligare en morot i form av att vi skänker en slant till (RED) för varje u2.se-läsare som deltar i tävlingen, upp till ett maxbelopp.

Adventskalendern innebär konkret att vi kommer att publicera ett inlägg på u2.se varje dag i december fram till och med julafton. För att inte putta ner eventuella ”riktiga” nyheter på förstasidan alltför långt, kommer vi att publicera de dagliga adventskalenderinläggen i vår blogg och endast presentera de rätta svaren och veckans vinnare på förstasidan. Vi kommer så klart varje dag även posta en länk till dagens ”lucka” på vår Facebook-sida.

I korthet går det ut på att vi vill att ni mejlar oss era svar på veckans frågor/gåtor till fansite.u2.se+advent@gmail.com senast kl 23:59 på angiven dag (7:e, 14:e, 21:a respektive 27:e december beroende på tävlingsomgång). Vinnaren är den som har flest rätt. Om flera har lika många rätt så lottar vi en vinnare bland dessa.

Karaktären hos tävlingsmomenten kommer att variera mellan de olika olika veckorna. Om första veckans tävling verkar tråkig eller för svår kanske nästa veckas tävling passar dig bättre.

Utförligare beskrivning av tävlingen och vad som krävs för att ditt deltagande ska leda till att vi donerar pengar till (RED) finns i detta blogginlägg: 1, 2, 3 … 24! Så fungerar vår adventskalender.

Ha det så skoj, och lycka till!

Önskar (RED)aktionen