Nya datum för Paris

23 Nov
2015
Foto: Rudy Bilde (Creative Commons)

Foto: Rudy Bilde (Creative Commons)

Idag står det alltså klart att Paris-konserterna som sköts upp på grund av terrorattackerna i mitten av november kommer att gå av stapeln i början av december. Nya datum är 6-7 december vilket är en söndag och en måndag. Konserten den 7 december kommer att sändas av HBO.

Som vi skrev igår var det franska fansajten U2Achtung som i fredags publicerade den då från officiellt håll obekräftade uppgiften att U2 skulle komma tillbaka till Paris för ersättningskonserterna redan den 6-7 december med hänvisning till bloggen ByZegut. Enligt uppgift skulle dessa datum bli officiella idag, vilket alltså visade sig stämma.

Biljetter köpta till konserterna 14-15 november kommer att gälla för de nya datumen. Specifikt är en biljett som köptes till 14 november giltig till det nya konsertdatumet 6 december och en biljett som köptes till 15 november giltig till konserten 7 december. Den som inte kan eller vill utnyttja en redan köpt biljett kan få pengarna tillbaka från där man köpte biljetten, dock senast 30 november. Alla biljetter som återköps på det sättet släpps naturligtvis omedelbart till försäljning.

Nu återstår bara att se om övriga rykten vi skrev om igår också visar sig vara sanna. Men en sak i taget …

Källor: u2.com, U2Achtung.com, ByZegut.fr

Foto av Rudy Bilde är hämtat från U2start.com och publicerat här under Creative Commons-licens.