Bjud på Adams t-shirt och besök backstage

11 Sep
2015
Adam Clayton (foto via charitybuzz.com)

Adam Clayton (foto via charitybuzz.com)

Saknar du ännu biljett till den sista Stockholmsspelningen den 21 september? Vill du besöka backstage-området och få en tröja av Adam?

Om du svarade ja på båda frågorna kan du med lite tur, och en samarbetsvillig plånbok kamma hem en signerad t-tröja och dessutom hänga med backstage.

U2-bassisten har skänkt dessa gåvor till en auktion. Intäkterna från denna går till välgörenhetsorganisationen ”Walk in My Shoes” som upplyser irländarna om mental ohälsa och Adam har varit ambassadör för rörelsen sedan starten 2012.

Går du vinnande ur budgivningen får du chansen att beskåda U2:s innovativa produktion och scen backstage den 21 september i Stockholm. Därefter kommer Adam att personligen signera en unik tröja åt dig som  han kommer bära under den första Sverigespelningen den 16 september (dvs inte nödvändigtvis den som bärs på illustrationen).

Datumet på tröjan symboliserar ett viktigt datum som Adam har valt ut antingen pga skådeplatsen eller någonting som hände på en spelning, datumet ifråga. Biljetterna ger dig även tillgång till ”en exklusiv upplevelse på arenagolvet nära scenen” (vi gissar att det rör sig om (RED) Zones).

Auktionen hittar man på webbplatsen Charitybuzz.com där man även kan bjuda på t-tröjor från andra uppehåll på iNNOCENCE+eXPERIENCE-turnén. I skrivande stund återstår ca 6 dygn av budgivningen och ytterliggare villkor finns på länken.
Lycka till!

Källa: Charitybuzz.com (tack till Harry K på Twitter för tipset!)