Mer information om Horsens 2010

30 Sep
2009

Casa Arena, Horsens, Danmark 2010Den exklusiva försäljningen av förköpsbiljetter till Helsingfors, Wien och Horsens är i full gång för betalande medlemmar hos bandets officiella webbplats, u2.com. Allmän biljettförsäljning till spelningen på Casa Arena i Danmark inleds alltså nu på lördag den 3 oktober kl.10:00 via billetlugen.dk där man nu finner en översiktsbild med de olika prisklasserna.

Priserna varierar mellan 350 DKK till 1200 DKK + serviceavgift. Ståplatser på planen kommer att säljas för 595 DKK såvida man inte köper sig (RED) Zone-biljetter för 895 DKK. Ståplats på läktare finns tillgängliga till priset av 800 DKK. Sittplatser, samtliga på respektive sida av scenen, dock ej varken framför eller bakom, kommer att säljas för 350 DKK, 800 DKK eller 1200 DKK.

Som u2.se rapporterade om tidigare är man som köpare begränsad till att införskaffa högst 8 biljetter. Enligt uppgift öppnar dörrarna kl.17:00 på konsertdagen, dock saknas ännu uppgifter om åldersrestriktioner.

Källor:billetlugen.dk