Fler biljetter till 21 september

3 Maj
2015
Officiell Arenaskiss, U2 i+e Tour 2015, Stockholm (foto: u2.se)

Officiell Arenaskiss, U2 i+e Tour 2015, Stockholm (foto: u2.se)

En alert forummedlem har uppmärksammat att det har tillkommit ytterligare biljetter för U2:s fjärde och sista spelning i Stockholm senare i år. Denna äger alltså rum måndag den 21 september på den kommande iNNOCENCE+eXPERIENCE-turnén.

I skrivande stund finns det dock endast biljetter att tillgå på Läktare A, långsidor för ett pris av 1465 kr (+60 kr serviceavgift) så utbudet lär vara begränsat. Man får liksom tidigare införskaffa högst 4 biljetter per person.

Med en och en halv vecka kvar till turnéstart återstår ännu en tid tills dess att evenemanget landar i Sverige. Därmed kan det förstås hända att ytterligare biljetter släpps allt eftersom t.ex. när konsertarrangören får en bättre uppfattning om produktionens omfattning så att man kan justera antalet platser som kan erbjudas, men detta är bara spekulation från redaktionens sida.

Dock uppmanar redaktionen i vanlig ordning till försiktighet och påminner om att andrahandsmarknaden inte alltid resulterar i att man får tag på giltiga biljetter! För mer information hänvisar vi till den nyhet som sammanställdes inför ordinarie biljettsläpp i december samt konsertarrangören Live Nation och Ericsson Globe Arenas som håller i evenemanget.

Tack till vår forummedlem Farawaysoclose för tipset!