EXTRA: U2 gånger fyra i Stockholm

9 Dec
2014
U2, promobild, i+e Tour 2015 (foto: u2.com)

Adam bokar extraspelningar, i+e Tour 2015 (foto: u2.com)

Igår var det många som gladdes åt sina biljetter och säkert fler som suckade i förtvivlan över att bli utan. Hav förtröstan, säger vi nu eftersom U2 officiellt lagt till ett antal extraspelningar på sin iNNONCENCE+eXPERIENCE-turné!

På grund av den ”överväldigande efterfrågan” har man valt att lägga till spelningar bl.a. i Stockholm som nu får ytterligare två datum i turnéschemat. Dessa är schemalagda till söndagen den 20 september 2015 samt måndag den 21 september.  Biljetterna till de nya föreställningarna släpps nästa måndag, den 15 december kl.09.00 enligt den officiella webbplatsen u2.com och konsertarrangören Live Nation.

Förköpsmöjligheter finns även för de som ännu inte utnyttjat sina u2.com-koder. Säljstart för dessa blir redan imorgon kl 10!

Att fler spelningar skulle läggas till var dock inte oväntat med tanke på att det fanns en del luckor i turnéplanen bl.a. just efter de ordinarie Sverige-spelningarna. Återstår att se om man kör samma koncept för kväll 3 och 4 som under de första två kvällarna, eller om det blir något helt annat.

Komplett information om alla 16 extraspelningar på de inledande två etapperna finns på bandets hemsida. Vi samlade frågor och svar om biljettköp för de ordinarie spelningarna i en tidigare nyhet. Återstår bara för oss på redaktionen att önska lycka till för de av er som inte hade möjlighet att få tag på något under veckan som har gått!

Källa: u2.com (Tack till våra forummedlemmar stybbe och andersg för tipset!) Tack också till @danielsundin på Twitter för information om förköp.