You’re comin’ to me from outer space…

1 Aug
2010

Nu har det gått mer eller mindre exakt ett år sedan U2 senast återvände till  Ullevis scen i Göteborg till tonerna av Soon och återigen möttes av ett enormt vitt hav, ett resultat av våra läsares engagemang och flitighet för att få ut budskapet om att vi skulle vifta vitt på Ullevi under två härliga sommarkvällar.

För att högtidlighålla detta faktum har vi knåpat ihop ett bildspel för respektive kväll, bestående av mer än 600 bilder vilket ungefär motsvarar allt material som vi har kommit över. Redaktionen fascineras över hur många vackra bilder som har påträffats under sammanställningen av dessa båda bildspel, ni är verkligen duktiga!


Fredag, 2009-07-31 , Ullevi, Göteborg (478 bilder)


Lördag, 2009-08-01, Ullevi, Göteborg (154 bilder)

Nu kommer U2 tillbaka till Europa, och för oss svenskar innebär det att man får ta sig utomlands för att se bandet igen.
Redaktionen ser fram emot att få bevaka och uppleva U2360°-turnén igen!