In A Little While – december 2010

7 Jan
2011
In A Little While - U2.se dagboken

In A Little While - U2.se dagboken

Gott Nytt År på er allihopa, kära läsare! Medan 2010 led mot sitt slut förgyllde U2 tillvaron för en hel massa människor på andra sidan jordklotet. Faktumet att Oceanien ligger så förfärligt långt bort borde kanske inte ha påverkat aktiviteten på redaktionen i denna IT-ålder, men så verkar ha varit fallet.

U2:s bortavaro från Europa i kombination med diverse privata åtaganden som inte hade något med U2.se att göra (bl a det obligatoriska julstöket) gjorde således december månad till den nyhetsfattigaste på länge. Med julen undanstökad hoppas vi kunna fortsätta leverera såväl nyheter som annat godis till våra läsare under 2011.

Här nedan kan du se att redaktionen ingalunda låg nere under december, trots att det inte blev så många nyheter publicerade.

Mycket nöje!
Redaktionen,
Stockholm samt Laholm, december 2010

Onsdag 1 december: Månaden börjar med att Bono inviger World AIDS Day, och vi kvittrar en länk till ett videobevis av detta.
Torsdag 2 december: -
Fredag 3 december: -
Lördag 4 december: -
Söndag 5 december: Vi hittar ett osedvanligt intressant inslag från MTV som vi vill (och kan) kvittra en länk till. Vifta Vitt nämns.
Måndag 6 december: Efter tveksamheter angående hur vi kommit över informationen i fråga avstår vi från att publicera en Spider-Man-relaterad nyhet (relaterad till musikalen, alltså), trots att Wikipedia kort därefter uppdateras med samma information.
Tisdag 7 december: Vi publicerar den senaste dagboken.

Onsdag 8 december: Vi publicerar ett rykte som namngiver två nya låtar och som hävdar att dessa samt ytterligare en ny låt nyligen spelades upp av Bono för författaren av en U2-relaterad bok. Dessutom kläcker en av redaktionens medlemmar en intressant idé. Den kräver en viss mängd tid och arbete och en god portion tur för att lyckas, men vi förkastar den inte.
Torsdag 9 december: Vi fortsätter diskutera idén från gårdagen.
Fredag 10 december: -
Lördag 11 december: Vi uppdaterar Nästa Projekt-sidan med info om låten Welcome och kvittrar om det.
Söndag 12 december: -
Måndag 13 december: Vi får återigen färsk besöksstatistik för de senaste 14 dagarna och konstaterar att ryktet om de tre nya låtarna och diskografisidan har rönt störst intresse på sistone.
Tisdag 14 december: -

Onsdag 15 december: -
Torsdag 16 december: -
Fredag 17 december: Vi uppmärksammar våra läsare på en auktion i P3:s Musikhjälpen 2010 där ett signerat notblad från With Or Without You figurerar, efter en diskussion om huruvida vi därmed gör otillbörlig reklam för auktionen eller en god gärning (i och med att förtjänsten går till välgörenhet). Dessutom: är autograferna verkligen äkta? Vi märker också att det är tekniskt strul med sidan och behöver ladda upp en bild till ImageShack i stället för till vår egen databas för att kunna använda den.
Lördag 18 december: Vi uppdaterar nyheten om auktionen med en länk till Tradera, samt skickar ut frågan om autografernas äkthet i cyberspace via ett kvitter.
Söndag 19 december: Våra amerikanska kollegor på atu2.com, med bland andra autografintresserade Matt McGee i spetsen, svarar på vårt kvitter från igår. De verkar skeptiska trots äkthetsintyget.
Måndag 20 december: Återigen dags för besöksstatistik. Inte helt oväntat har nyheten om auktionen genererat flest sidvisningar sedan sist.
Tisdag 21 december: -

Onsdag 22 december: -
Torsdag 23 december: Självklart vill vi önska alla våra läsare en God Jul, och vi kvittrar detta tillsammans med en länk till en julig YouTube-video som någon har laddat upp, ljudillustrerad med Where The Streets Have No Name!
Fredag 24 december t.o.m. fredag 31 december: -