U2 hjälper Musikhjälpen 2010

17 Dec
2010
U2-notblad, Musikhjälpen, 2010

With Or Without You, notblad till förmån för Musikhjälpen, 2010

Den tredje upplagan av Musikhjälpen är igång sedan ett par dagar tillbaka. Välgörenhetssatningen är ett gediget samarbete mellan Sveriges Radio P3, Sveriges Television samt Radiohjälpen och modelleras på en holländsk förlaga.

Konceptet går ut på att tre programledare som sänder live i radio och televisionen dygnet runt stängs in i en glasbur under sex dagar utan fast föda och möjlighet att lämna nämnda glasbur.

I år är det Jason Diakité alias Timbuktu som tillsammans med P3:s egna Martina Thun och komikern Nour El-Refai leder insamlingen som genom låtönskningar, diverse upptåg och auktioner av sällsynt memorabilia etcetera ska få ihop så mycket överblivna julklappspengar som möjligt för att bekämpa handeln med barn i världen.
Uppdaterad 2010-12-18

Bland de föremål som är aktuella i år finner vi ett notblad från With Or Without You som lär har signerats av samtliga medlemmar i U2 och tvivlar man på detta så auktioneras det ut tillsammans med ett certifikat som ska intyga dess äkthet. Enligt uppgift så skall föremålet läggas upp som en del i Musikhjälpens många auktioner under morgondagen.

Vill du följa Musikhjälpen live via webb-radio alternativt webb-TV eller veta mer vad det går ut på och vad du kan göra för att hjälpa till hänvisar vi vidare till dess officiella webbplats.

Källa: sverigesradio.se

Uppdatering 2010-12-18: Auktionen ligger nu uppe på Musikhjälpens Tradera-sida. I skrivande stund kan detta notblad bli ditt för ett bud som toppar det nuvarande och tjugoåttonde budet på 6100 kr. Auktionen avslutas om ca 15 timmar.
Källa: tradera.com