In A Little While – september 2010

7 Okt
2010
In A Little While - U2.se dagboken

In A Little While - U2.se dagboken

U2360°-turnén börjar närma sig sitt slut i Europa för i år och redaktionen har passat på att besöka fenomenet några sista gånger innan det kan vara försent. Därutöver har vi pinsamt nog missat vår egen födelsedag och passar i detta inlägg på att gratulera ”U2″ i efterskott på deras 34-årsjubiluem. Vi firade med soptunnor, trampoliner och obligatoriska partyhattar! Tack för att ni hänger med oss!

Mycket nöje!
Redaktionen,
Stockholm samt Laholm, september 2010

Onsdag 1 september: U2.se fyller stadiga 7 år! Grattis i efterskott till oss i redaktionen, våra läsare, besökare, forummedlemmar samt tidigare kollegor och U2.se’s vänner.
Torsdag 2 september: -
Fredag 3 september:
Redaktionen är på plats i Aten och kvittrar en bild av Olympiastadion före konserten. Dessutom hittar vi en intervju med Bono och The Edge som verkar intressant, det kvittrar vi om tills våra läsare och följare.
Lördag 4 september: -
Söndag 5 september: -

Måndag 6 september: Besökarstatistik var det här! Populäraste sidan att besöka hos oss just nu är nyheten om Every Breaking Wave från Helsingfors.
Tisdag 7 september t.o.m. lördag 11 september: -
Söndag 12 september:
Idag offentliggörs en del information om Broadway-musikalen om Spider-Man. Därför kvittrar vi en länk till amerikanska ABC News som har intervjuer med upphovsmännen Bono och The Edge samt regissör Julie Taymor.

Måndag 13 september: En vecka senare visar besökarstatistiken att det är vår turné-sektion som har lockat flest besökare.
Tisdag 14 september: Vår läsare Andreas skickar in ett utkast på ett förslag till en eventuell gästkrönika till redaktionen. 
Onsdag 15 september: -

Torsdag 16 september: Halva redaktionen äter middag tillsammans i München, diskuterar gårdagens U2-konsert i samma stad och bollar idéer om vad vi ska göra med U2.se den närmaste framtiden.
Fredag 17 september: -
Lördag 18 september:
Redaktionen har återvänt hem från München och webmaster har passat på att ladda upp utmärkta bilder från spelningen. Dessutom bjuder vi på en video av smått mytomspunna Mercy som klätts i en delvis ny dräkt denna turné.
Söndag 19 september: Idag diskuterar vi vidare kring gästkrönikan som vi nu gemensamt har kikat lite närmare på.

Måndag 20 september: Vi bauta-uppdaterar sidan där vi samlar all information för U2:s nästa projekt och expanderar innehållet från ett album till fyra separata projekt! Dessutom publicerar vi efter långa dröjsmål dagboken för augusti!
Tisdag 21 september: U2 förlänger U2360°-turnén till Mexiko! Innebär det att fler sydamerikanska städer står på tur?
Onsdag 22 september: En redaktionsmedlem är på plats vid konserten i Bryssel och passar på att ta massor av bilder av ”The Claw” för senare användning på u2.se.
Torsdag 23 september: Andreas skickar in det färdiga utkastet till sin gästkrönika.
Fredag 24 september: Ytterligare uppdateringar av ”Nästa Projekt”-sidan. Vad hänvisar ”Wake Up And Dream” till egentligen? Dessutom gjorde The Killers sångare Brandon Flowers en egen tolkning av If God Will Send His Angels. Lyssnar ni, Bono & kompani?
Lördag 25 september: På dagen 34 år sedan sammankomsten i Larry’s kök 1976. Grattis på årsdagen, ”U2″ (rättare sagt Feedback då), önskar vi på redaktionen.
Söndag 26 september: Gästkrönikan ”Under a Bloodred Sky” finjusteras och publiceras. Den skildrar de dramatiska händelserna vid Luzjnikistadion i Moskva i samband med U2:s konsert där den 25 augusti. Dessutom spelades Spanish Eyes i San Sebastian, och det vill vi uppmärksamma!

Måndag 27 september: Vi jobbar vidare med att sammanställa en lista över de låtar som spelas innan U2 kliver upp på scenen under årets etapp av U2360°-turnén.
Tisdag 28 september: -
Onsdag 29 september: -

Torsdag 30 september: –