In A Little While – augusti 2010

20 Sep
2010
In A Little While - U2.se dagboken

In A Little While - U2.se dagboken

Först och främst ber redaktionen, som var och en har haft fullt upp på personligt plan, om ursäkt för den sena publiceringen av den gångna månadens dagbok. 360°-turnén satte igång igen efter att Bono återhämtat sig från sin ryggskada och detta har även återspeglats i arbetet med U2.se under augusti.

Mycket nöje!
Redaktionen,
Stockholm samt Laholm, augusti 2010

Söndag 1 augusti: Månaden startade med följande nyhet, där vi undrar hur Bono mår. Under tiden blickar vi tillbaka på 1-årsdagen av Ullevi-spelningarna ifjol.
Måndag 2 augusti: Redaktionen publicerar en nyhet med senaste nytt från Turin, med nya och gamla låtar att lyssna på. Därutöver uppmärksammar vi att The Edge hedrats av en cancerfond.
Tisdag 3 augusti: -
Onsdag 4 augusti: -
Torsdag 5 augusti: U2 gör en generalrepetition nere i Turin och redaktionen förmedlar rapporten om en del överraskningar i låtlistan.
Fredag 6 augusti: -
Lördag 7 augusti: Så var då nypremiären avklarad, och u2.se sammanfattar denna kväll i en nyhet på förstasidan.

Söndag 8 augusti: -
Måndag 9 augusti: Veckans färska besökarstatistik skickas ut till redaktionen.
Tisdag 10 augusti: -
Onsdag 11 augusti: Idag kvittrar vi om en rolig amerikansk anekdot från gymmet.

Torsdag 12 augusti t.om. söndag 15 augusti: -

Måndag 16 augusti: Ännu mer besökarstatistik delas ut och hamnar i vår inkorg.
Tisdag 17 augusti: -
Onsdag 18 augusti: Vi diskuterar ett regelbrott i forumet, hur ska vi gå tillväga?
Torsdag 19 augusti: Den officiella webbplatsen U2.com meddelar att konserten i Sevilla senare under året har flyttats p.g.a. strejk, en nyhet som är värd att föras fram även hos oss. U2:s återkomst till Helsingfors stundar och vi förmedlar bilder via Twitter från Olympiastadion som tagits av vår forummedlem Christoffer. Stort tack!
Fredag 20 augusti: ”Hjälp! Hur laddar vi upp bilder på vår Twitter?” undrar en redaktionsmedlem som fått en fräck bild från Helsingfors.
Lördag 21 augusti: U2 stuvar om rejält i låtlistan ikväll och redaktionen försätts i omedelbar extas eller avundsjuka beroende på vilken sida om Östersjön vi befinner oss.

Söndag 22 augusti: Dubbla nyheter blir det idag då U2 premiärspelat Every Breaking Wave i Helsingfors samt utannonserat utökade turnéplaner. Denna gång till Australien och Nya Zeeland. Via vårt Twitter-flöde får vi en inblick kring Bonos tankar om ryggskadan har ådrog sig.
Måndag 23 augusti: -
Tisdag 24 augusti: -
Onsdag 25 augusti: -

Torsdag 26 augusti: En smula tumultartat äger U2:s första spelning i Ryssland rum. Aktivister från Amnesty International och The ONE Campaign har blivit hindrade i sitt arbete av polis. Detta får internationell uppmärksamhet och då vill även U2.se passa på att förmedla nyheten.
Fredag 27 augusti: En i redaktionen får ett mejl av ett fan som vill dela med sig av intrycken från Helsingforskonserterna
Lördag 28 augusti: -

Söndag 29 augusti: Redaktionen drar på smilbanden vid upptäckten av linje U2 i Wiens tunnelbana. Det här måste vi kvittra!
Måndag 30 augusti: Vi åker U2 till Ernst Happel Stadium för att se bandet i Wien och delar med oss av två bilder.
Tisdag 31 augusti: -

http://www.u2.se/?p=1614