In A Little While – juni 2010

7 Jul
2010
In A Little While - U2.se dagboken

In A Little While - U2.se dagboken

Det har återigen varit relativt tyst på nyhetsfronten ett tag men mot slutet av månaden rasslade det tillfälligt till i nyhetsflödet. Vi bjöds på nyheter om svenska tributeband, senaste nytt om Bonos återhämtning och The Edge som överraskande nog ställde upp på att spela Where The Streets Have No Name tillsammans med Muse på Glastonbury-festivalen.

Redaktionen vill även passa på att åter önska Daniel Lanois och Bono ett snabbt tillfrisknande efter deras respektive olyckor!

Mycket nöje!
Redaktionen,
Stockholm samt Laholm, juni 2010

Tisdag 1 juni: -

Onsdag 2 juni: Vi twittrar om en tävling där Universal Music Ireland lottar ut ett exemplar av den nya konsertinspelningen.

Torsdag 3 juni: Michael Abrahamsson från tributebandet U-turn South kontaktar redaktionen angående framtida spelningar och undrar om vi har lust att skriva ihop något om detta?

Fredag 4 juni: -

Lördag 5 juni: -

Söndag 6 juni: -

Måndag 7 juni: Vi tar del av rykande färsk besökarstatistik i den senaste uppdateringen.

Tisdag 8 juni: En hel del händer idag. Dagboken uppdateras, Danny Lanois ådrar sig en allvarlig skada och vi twittrar om det nya designföretaget ampvisual med U2-rävarna Shaugh McGrath och Steve Averill i spetsen. I forumet verkar några medlemmar uppleva problem med besöket där.

Onsdag 9 juni: Problemet från gårdagen angående forumet diskuteras internt innan vi fastslår att orsaken är okänd. Därutöver konstateras att ingen av redaktionens medlemmar upplever några problem utöver det faktum att smiley-figurer inte verkar visas.

Torsdag 10 juni t.o.m. lördag 19 juni: -

Söndag 20 juni:
Vi kontaktar U-Turn South och beklagar dröjsmålet. Redaktionen föreslår att nyheten blir en kort notis till skillnad från
fjolårets artikelserie.

Måndag 21 juni: Ny besökarstatistik återfinns i redaktionens inkorg idag.

Tisdag 22 juni: -

Onsdag 23 juni: Nyheten om Rockfesten i Varberg där U-Turn spelar nästa månad publiceras. Dessutom färdigställs ett brevutkast till ett framtida intervjuobjekt som redaktionen hoppas kunna nå.

Torsdag 24 juni: Idag berättar vi om hur Bono verkar återhämta sig och manager Paul McGuinness försäkrar fansen om att Europaturnén inte ska vara i fara om Bono bara fortsätter att följa läkarnas rehabiliteringsprogram.

Fredag 25 juni: -

Lördag 26 juni: The Edge sägs vara den hemliga gäst som brittiska trion Muse vill ha med på kvällens Glastonbury-spelning, men det finns inga bekräftelser varken på U2.com eller Muse’s håll. Vi publicerar storyn som ett rykte i avvaktan på morgondagen.

Söndag 27 juni:
Vi uppdaterar gårdagens nyhet och bekräftar att The Edge faktiskt gästade Muse igår kväll. Vilket makalöst framträdande!

Måndag 28 juni: ”Blir det galet om man skriver om ett framträdande med 25% U2 och 75% Muse på en U2-sida?” undrar Simon som senare författar ett längre blogginlägg om Muse-tolkningen av Where The Streets Have No Name efter diskussion med övriga redaktionen.

Tisdag 29 juni: -

Onsdag 30 juni: -