In A Little While – Maj 2010

8 Jun
2010
In A Little While - U2.se dagboken

In A Little While - U2.se dagboken

Den här månaden var det naturligtvis tanken att vi skulle kunna påbörja frosseriet i rykten om turnén som var tänkt att inledas på nytt i juni. Istället möttes vi av ett mycket tråkigt besked om att Bono skadat ryggen vilket fick till följd att samtliga konserter till och med den 20 juli ställts in. Som plåster på såren släpps dock U2:s konsertinspelning från Rose Bowl till butikerna imorgon och vi kan för första gången se en U2-konsert i högupplöst format!

Mycket nöje!
Redaktionen,
Stockholm samt Laholm, maj 2010

Lördag 1 maj: -

Söndag 2 maj: Obekräftade uppgifter menar att U2 kommer att spela tillsammans med ett hyllningsband på Glastonbury-festivalen nästa månad. Nyhet skrivs.

Måndag 3 maj: Diskussion bakom kulisserna om huruvida någon kan hjälpa till med att publicera dagboksanteckningarna för april.

Tisdag 4 maj: -

Onsdag 5 maj: Noterar att U2.se:s forum ligger nere. Varför då?

Torsdag 6 maj: -

Fredag 7 maj: -

Lördag 8 maj: -

Söndag 9 maj: -

Måndag 10 maj:  Bono fyller 50 år! Dagboken för april publiceras. Redaktionen konverserar flitigt om allt möjligt bakom kulisserna idag.

Tisdag 11 maj: -

Onsdag 12 maj: -

Torsdag 13 maj: -

Fredag 14 maj: Efter tips från en forummedlem twittrar vi ett blogginlägg från utrikesminister Carl Bildt som har träffat på Bono.

Lördag 15 maj: Redaktionen publicerar en nyhet om U2360° At The Rose Bowl Super Deluxe Edition. Dessutom twittrar vi om en undersökning gällande framtida Rock Band-spel där U2 verkar vara ett av alternativen för kommande upplagor.

Söndag 16 maj: ”Har Lantmännen lånat Sunday Bloody Sunday?” undrar en redaktionsmedlem idag och begär en andra åsikt från de övriga.

Måndag 17 maj: Besökarstatistik från den gångna veckan dimper ner i redaktionens inkorg.

Tisdag 18 maj: -

Onsdag 19 maj: En nyhet publiceras som sammanfattar de senaste ryktena och uttalandena om den kommande nypremiären i Salt Lake City

Torsdag 20 maj: En av redaktionens medlemmar skriver till övriga att denne kommer befinna sig i Dublin under kommande månad, behöver guiden uppdateras?

Fredag 21 maj: Bono flygs in till München för akut operation av ryggen, som vållat sångaren problem under en längre tid, efter en olycka i samband med repetitionerna inför turnén. Vi sammanfattar det lilla vi känner till i en förstasidesnyhet.

Lördag 22 maj: Uppdaterar gårdagens nyhet med ett tillägg från amerikanska atu2.com.

Söndag 23 maj: -

Måndag 24 maj: -

Tisdag 25 maj: Idag skulle U2 vara på plats i Salt Lake City för repetition men istället publicerar U2.com nya uppgifter kring Bono’s operation och kungör att hela Nordamerika-turnén flyttas till 2011, samt att Glastonbury-framträdandet som skulle ägt rum nästa månad är inställt. Återigen sammanfattas det hela i en nyhet.

Onsdag 26 maj: Dagen efter den officiella framflyttningen uppkommer omedelbart rykten om spelningar i Sydamerika och Asien under 2011. Dessutom passar The Edge på att uppdatera oss om Bonos situation via ett videosamtal med U2.com.

Torsdag 27 maj: -

Fredag 28 maj: En polsk redaktör skriver till mail-listan u2day att enkel DVD-utgåvan av konserten från Kalifornien nu finns i butik för 10 €.

Lördag 29 maj: Den svenska redaktionen är inte sena med att ge svar på tal! Från och med idag erbjuds våra läsare 5% rabatt på Super Deluxe-utgåvan.

Söndag 30 maj: -

Måndag 31 maj: Vi avslutar månaden med att länka till en utförlig recension av U2360° At The Rose Bowl hos vår tyska motsvarighet via vår Twitter-feed.