In A Little While – Februari 2010

7 Mar
2010
In A Little While - U2.se dagboken

In A Little While - U2.se dagboken

Jämfört med de två föregående dagboksinläggen kommer ni att märka hur aktiviteten på nyhetsfronten stadigt har minskat, vilket förstås även har påverkat hur den förra månadens arbete med u2.se har sett ut. Därmed inte sagt att det endast är nyhetsredaktörerna som bidrar med arbete till sidan, tvärtom! Vi har ju till exempel haft en underbar retrovecka där en av våra läsare fått bidra med unikt material, vilket u2.se fick äran att offentliggöra för allmänheten efter en lång men trevlig process.

Mycket nöje!
Redaktionen,
Stockholm samt Laholm, februari 2010

Måndag 1 februari: U2.se inleder en retrovecka genom att offentliggöra läsaren Pers fotografier från Konserthuset 1982 med tillhörande krönika.

Tisdag 2 februari: Efter Golden Globes och Grammy-galan tillkännages nu de nominerade inför årets Oscarsgala. U2:s bidrag Winter återfinns inte i kategorin ”Bästa Sång”.

Onsdag 3 februari: Retroveckan fortsätter när vi tittar tillbaka på Sverigedebuten 1981.

Torsdag 4 februari: -

Fredag 5 februari: Får klart för oss att ”It Might Get Loud” endast finns att köpa på import hos vissa skivbutiker, men att den där går åt som smör. Funderar på att skriva en nyhet eller twittra men finner det vara lite väl tunt.

Lördag 6 februari: -

Söndag 7 februari: Dagboksanteckningarna från januari månad publiceras.

Måndag 8 februari: -

Tisdag 9 februari: Vi inser idag att U2 inte kommer att återvända till Sverige under sommaren när U2.com officiellt ger beskedet att samtliga Europaspelningar har utannonserats. Nyhet publiceras efter tips från forummedlem.

Onsdag 10 februari: -

Torsdag 11 februari: -

Fredag 12 februari: Publicerar ett rykte om att Achtung Baby kan vara på väg att ges ut på nytt i september.

Lördag 13 februari: Twittrar nyheter från den officiella webbplatsen U2.com.

Söndag 14 februari: -

Måndag 15 februari: Vatikanen nämner Achtung Baby som ett exempel på ”bra musik” enligt en artikel i Dagens Nyheter, redaktionen twittrar.

Tisdag 16 februari: U2 tidigarelägger nypremiären av turnén till den 3 juni 2010 i Salt Lake City och meddelar samtidigt att bandets konserter i Nordamerika under 2010 är utannonserade, nyhet skrivs.

Onsdag 17 februari: Uppdaterar gårdagens nyhet om Salt Lake City med nya, (korrekta?) tider om förhandsförsäljningen som inleds imorgon.

Torsdag 18 februari: -

Fredag 19 februari: -

Lördag 20 februari: U2.com tillkännager vilka som följer med U2 på nordamerika-turnén. Redaktionen twittrar förstås.

Söndag 21 februari: -

Måndag 22 februari: En till omgång av irriterande spambotar intar forumet på u2.se! Ny användarstatistik för de senaste två veckorna skickas ut och hamnar i respektive redaktionsmedlems inkorg.

Tisdag 23 februari: En redaktionsmedlem vill ha feedback på en kommande krönika och skickar ut ett tidigt utkast. I ett kvitter framkommer ett rykte som säger att tributebandet W2 kommer att delta i årets upplaga av Battle of The Tribute Bands.

Onsdag 24 februari: -

Torsdag 25 februari: Redaktionen twittrar om ett färskt fynd på YouTube där Bono berättar om irländsk musik från en kommande dokumentärserie. Glastonbury-festivalen där U2 debuterar i sommar kommer att sändas över hela världen meddelar våra vänner på u2gigs.com.

Fredag 26 februari: -

Lördag 27 februari: -

Söndag 28 februari: Månaden avslutas med att twittra om ett rykte från våra tyska kollegor på U2tour.de. De har hittat uppgifter som tyder på att OneRepublic ska vara förband i München under sommaren.